Keskeiset kohdat valittaessa renkaita sähkö- tai hybridiautoihin

renkaat

Kun ostat renkaita sähkö- tai hybridi-ajoneuvoon, on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä oikean ja optimaalisen valinnan tekemiseksi. Ensimmäinen asia on ymmärtää, että kaikki renkaat eivät sovellu näihin ajoneuvoihin. Renkaita on suositeltava tähän käyttöön, jotta varmistetaan, että ne kestävät akkujen aiheuttaman ylimääräisen painon ja että niissä on käytetty kulutusta kestävää yhdistelmää. Jos valitset halvat renkaat, ne ovat huonoja taloudellisesta ja ympäristöllisestä näkökulmasta, koska ne kuluvat nopeammin, aiheuttavat enemmän jätettä ja kuluttavat enemmän polttoainetta ja päästävät enemmän hiilidioksidia. Kun suuri joukko ihmisiä valitsee nämä ajoneuvot ympäristölle koituvien hyötyjen vuoksi ja uskoen, että niitä on halvempaa käyttää, väärillä rengasvalinnoilla voi olla päinvastainen vaikutus.

Mitä haluat, kun valitset renkaat sähkö- tai hybridiä varten? Haluat korkean mukavuuden ja haluat, että renkaat ovat hiljaisia. Tämä on sama riippumatta siitä, oletko ostamassa kesärenkaita tai talvirenkaita. Korkealaatuinen rengas voi tuoda esiin parhaat ajo-ominaisuudet tehokkaissa sähköautoissa. Ensiluokkaiset renkaat on suunniteltu säilyttämään niiden suorituskykyominaisuudet koko elinkaarensa ajan. Korkea laatu tarkoittaa pitkää ongelmatonta käyttöikää. Korkealaatuisten renkaiden tulisi tarjota hiljainen, turvallinen ja mukava ajaminen vuodenajasta riippumatta. Näiden ajoneuvojen omistajat valitsevat mukavuutensa vuoksi tavallisesti kitkarenkaat mutta niille, jotka mieluummin renkaisiinsa nastat, on useita hiljaisia ​​nastarenkaita. Alhaista rengasmelua arvostetaan usein, koska ajoneuvot ovat hiljaisempia kuin normaalit autot.

Ensiluokkainen rengas, jolla on ensiluokkainen pito ja hallinta, varmistaa pääsyn kotiisi säästä riippumatta. Vaativissa olosuhteissa testatut huipputekniset renkaamme auttavat myös sähköautoja liikkumaan turvallisesti lumella, jäällä ja sateessa. Sähköautoissa ja hybrideissä on akkupaketit, jotka yleensä tekevät niistä raskaampia kuin polttomoottorilla varustetut autot. Raskaamman auton pysähtyminen vie kauemmin, mikä tarkoittaa, että korkealaatuisista renkaista tulee entistä tärkeämpiä erityisesti liukkaalla ja märällä pinnalla sekä yllätyksien yhteydessä. Talvirenkaamme ovat alan parhaimpia mitattaessa pitoa jäällä ja lumella ja kesärenkaissamme ovat erinomaiset märkäpidot.

Sähköautojen tai hybridien omistajat arvostavat nautinnollista ja ympäristöystävällistä ajamista, huoletonta käyttöä ja alhaisia ​​käyttökustannuksia. Oikea rengasvalinta voi parantaa auton turvallisuutta ja ajomukavuutta ja lisätä sen toiminta-aluetta entisestään. Varmista, että saat korkealaatuiset talvija kesärenkaat, jotka on erityisesti kehitetty ja testattu käytettäväksi sähköautoissa. Jotta renkaat olisivat todella ympäristöystävällisiä, ne olisi myös valmistettava siten, että niiden vaikutukset minimoidaan. Niiden tulisi olla valmistettu puhdistetuista matalaaromaattisista öljyistä, ja renkaiden tasapainottamiseen käytettävien painojen tulisi olla lyijyttömiä.

Jotta takaat jatkuvat alhaiset ympäristövaikutukset, sinun on kiinnitettävä erityistä huomiota vierintävastukseen. Renkaat, joiden vierintävastus on pienempi, kuluttavat vähemmän energiaa pyörimiseen. Matalan vierintävastuksen sähköautojen renkaat vievät sinut pidemmälle yhdellä latauksella ja ympäristövaikutukset ovat pienemmät.

Lisätietoja sähkö- ja hybridiajoneuvoihin sopivista renkaista on osoitteessa https://www.nokianrenkaat.fi/